Etusivu

Ruokintalaatikon tarina

Ruokintalaatikon idea lähti nirsosta ja napostelevasta Iineksestä. Halusimme tarjota sille mahdollisuuden ruokailla silloin kuin sitä huvittaa, mutta kuitenkin suojata ruoat ahmateilta.
Iinekselle askarreltiinkin jos jonkin näköistä pahvi- ja vanerilaatikkoa ruokailua varten. Mutta ahmatit pystyivät varastamaan jokaisesta ruoat.

Jari insinöörinä päätti suunnitella luukun, joka tunnistaisi kissan ja päästäisi vain oikean kissan kulkemaan luukusta. Luukku kiinnitettäisiin sopivan kokoiseen vanerilaatikkoon.

Luukun suunnittelulle ei tullutkaan tarvetta, sillä sellainen löytyi Englannista. Sitten mittailimme kissojamme ja suunnittelimme isolle kissalle sopivan laatikon.

Kiipeilytelineen tarina

Kotimme olohuoneessa on korkea katto, joten mitkään katon ja lattian väliin kiinnitettävät telineet eivät olisi olleet meille sopivia. Seinäänkään sellaista ei haluttu kiinnittää, jotta teline olisi helppo halutessa siirtää toiseen huoneeseen. Jari sai idean tukevasta telineestä ja rakenteli sellaista aikansa autotallissa. Kun prototyyppi tuotiin olohuoneeseen, Jutta päätti maalata sen sisustukseen sopivaksi. Muutaman huopa- ja kuramattokokeilun jälkeen telineeseen valittiin tukeva julkisen tilan matto kiipeily- ja kynsimispinnoille. Maaliksi valittiin kissan kynsien kestävää myrkytöntä huonekalumaalia.

Kissoillamme on käytössä prototyypit. Ne EIVÄT pääse testaamaan myyntiin valmistettuja tuotteita.

Uusimmat kommentit

09.06 | 17:47

moikka onni :)